ZNAMO KAKO LAKŠE ODABRATI MJESTO NA KOJEM ĆETE IZREĆI NAJVAŽNIJE DA U SVOM ŽIVOTU!

Zaručnički prsten je na ruci i sada je glavno pitanje kada i gdje izreći sudbonosno DA? Odgovor na ovu vječnu dilemu možete pronaći lako i jednostavno već ovaj vikend.

Adria Media organizira festival vjenčanja “Reci DA!” koji će se održati  20. i 21. studenog na atraktivnoj lokaciji u Family Mallu, Škorpikova 11b u Zagrebu. Festival će ugostiti preko 100 izlagača iz vjenčane industrije, od salona vjenčanica, dizajnera muške mode, cvjećara i slastičara, do fotografa, zlatara, organizatora vjenčanja te ostalih predstavnika koji pokrivaju sve segmente prilikom organizacije vjenčanja. Uz sve navedeno očekuje vas i velika nagradna igra u kojoj ćete moći osvojiti brojne nagrade o kojima više možete pročitati ovdje

U sklopu festivala iz prve ruke moći ćete saznati sve informacije o našoj modernoj  svadbenoj dvorani The Loft, upoznati naš dobro uhodan tim te ugovoriti sastanak za početak naše zajedničke pustolovine.

Posjetite festival vjenčanja, inspirirajte se za svoj veliki dan, pronađite ideje za: vjenčanicu, svadbena odjela, prstenje, pozivnice/zahvalnice, vjenčanu tortu, svečanu frizuru i make up i ono najvažnije uživajte u planiranju vjenčane bajke baš po vašoj mjeri. Više o samom sajmu možete pročitati na linku.

Najnovije