Zašto the Loft?

Više nije potrebna viza kako bi svoj veliki dan proslavili okruženi njujorškim glamurom. The Loft dvorana omogućuje vam vjenčanje u Hrvatskoj na kojem ćete se osjećati kao da ste u samom središtu Velike Jabuke.

Osim njujorškog šika pobrinuli smo se da vam je profesionalni The Loft tim uvijek na raspolaganju.

Kad ogladnite od dobre zabave čekat će vas besprijekorna gastro ponuda u kojoj će svatko od gostiju moći pronaći nešto po svom guštu.

Za potpuni doživljaj i zabavu do sitnih jutarnjih sati u ponudi imamo GIN & WHISKEY BAR. To je kutak gdje se odvija najveći broj minglanja te mjesto gdje se kumovi hrabre za svoj govor.

Osim vjenčanja, kod nas možete organizirati i evente, a upit za ponudu možete poslati na e-mail: info@theloft.hr.

Ljubav ide kroz želudac!

Možete birati između tri različita svečana menija ili ćemo svadbeni meni prilagoditi vašim željama te ga tako u potpunosti personalizirati.

Raznolika ponuda hrane zadovoljit će i najizbirljivija nepca.

Nudimo razne domaće i strane sireve, slavonske ili dalmatinske nareske, domaće juhe,  orijentalne salate s piletinom, salatu od hobotnice, domaće ručno rađene štrukle, rižota s jadranskim delicijama, biftek, file od brancina, vege lazanje, razna pečenja, nezaobilaznu janjetinu te gulaš za okrepu u sitne noćne sate.

Bogata ponuda slatkog stola od klasičnih suhih kolača do dizajniranih slatkih zalogaja u čašicama, popularnih macaronsa i donutsa koji postaju sveprisutni u odabiru svih mladenaca.

Veliki izbor svadbenih torti i čokoladna fontana samo su dio slatke gastro ponude koju možete dodatno izabrati.

WE create, YOU celebrate!